Een kerstgroet van Welzijn Westerwolde!

Een kerstgroet van Welzijn Westerwolde!

Eind 2023 leven we in een turbulente wereld, waarin we elkaar meer dan ooit nodig hebben. Sommigen hebben het idee niet altijd gehoord en gezien te worden. De sociaal werkers van stichting Welzijn Westerwolde luisteren aandachtig naar de ondersteuningsvraag van iedereen die bij ons komt, en helpen waar ze kunnen.

Onze dienstverlening is geheel kosteloos en je komt niet eerst op een wachtlijst. Ook is geen ‘indicatie’ van de gemeente nodig. Je hoeft alleen maar de telefoon te pakken en je vraag te stellen. Daarna maken wij een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Activiteiten voor jong en oud
Welzijn Westerwolde organiseert op meerdere locaties en voor verschillende doelgroepen activiteiten, gericht op gezond bewegen, ontspanning of ontmoeting en contact. Ook voor de jeugd en jongeren organiseren we vele activiteiten en evenementen, en kan er altijd ‘gechild’ worden in een van de jongerencentra in Ter Apel, Sellingen, Vlagtwedde en Bellingwolde.

Persoonlijke problemen? Wij zijn er voor je!
Ook ondersteunen onze professionals overbelaste mantelzorgers, inburgeraars en inwoners met financiële problemen. Onze maatschappelijk werkers en gezinscoaches zijn beschikbaar voor jouw persoonlijke problemen, al dan niet in relatie tot gezinsleden of anderen.

Vrijwilligerswerk
Wil je je graag voor de ander inzetten door vrijwilligerswerk te doen? Oók daarvoor kunt u terecht bij Welzijn Westerwolde. Wij beheren de vrijwilligersvacaturebank en kunnen samen met u op zoek naar een passende ‘vrijwilligersbaan’!

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Kijk op onze website www.welzijnwesterwolde.nl voor een uitgebreider overzicht van onze brede dienstverlening en activiteitenaanbod.
Wij zijn op alle werkdagen bereikbaar op nummer 0599-582460.
Voor nu wens ik u, namens alle collega’s van Welzijn Westerwolde

Fijne Feestdagen en alvast een gelukkig Nieuwjaar!
Freek Nauta
Directeur-bestuurder Welzijn Westerwolde