Uitnodiging Voorstellingen: ‘Aal goud?… elk en ain zichzulf?!’ | ‘Alles goed?… iedereen zichzelf?!’

Uitnodiging Voorstellingen: ‘Aal goud?… elk en ain zichzulf?!’ | ‘Alles goed?… iedereen zichzelf?!’

…Liedjes en verhalen over jezelf kunnen zijn … … tot in lengte van dagen…!

➢ 20 oktober in het MFA Zuides aan Korteweg 2d te Sellingen

➢ 1 november in het Dorpshuis de Voortgang aan Kerkstraat 10 te Wedde

➢ 23 november in het Dienstencentrum Ter Apel aan Dr. Bekenkampstraat 37 Ter Apel

Elke voorstelling start om 14.30 uur.

Wij nodigen u graag uit voor deze voorstellingen in de gemeente Westerwolde. ‘Aal goud?… elk en ain zichzulf?!’ | ‘Alles goed?… iedereen zichzelf?! is een muzikaal omlijst programma van Roze 50+ ambassadeur Marjet Bos en zanger Klaas Spekken m.m.v. pianist Tony Hoyting.

Met deels Groningse liedjes van o.m. Ede Staal én met uit het leven gegrepen verhalen wordt in deze voorstelling aandacht besteed aan de oudere generatie lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgenders en interseksuelen (LHBTI). Aandacht aan hun leven én aan de situatie dat velen van hen zichzelf niet durven te zijn, zelfs niet in hun eigen woon- en leefomgeving.

Klaas Spekken en Marjet Bos geven een stem aan deze LHBTI-ouderen. Zij maken u, op een laagdrempelige en persoonlijke manier met deze ouderen bekend en vragen om begrip.
LHBTI-ouderen hebben immers het recht, net als ieder ander om als zichzelf ouder te worden. Veilig en gelukkig!

Wilt u aanwezig zijn bij de voorstelling? Geef u dan op bij Esther Dulfer of Mariska van der Laan van Welzijn Westerwolde via info@welzijnwesterwolde.nl of via telefoonnummer: 0599 582460.