Nieuwe maatregelen coronacrisis

Nieuwe maatregelen coronacrisis

Als organisatie hebben we het besluit moeten nemen om alle activiteiten voor de komende 4 weken stop te zetten. Ook werken we voor het grootste gedeelte vanuit huis en spreken we alleen nog op kantoor of bij iemand thuis af wanneer dit echt noodzakelijk is.

Onze vrijwilligers kunnen niet meer op pad namens Welzijn Westerwolde en ook de jongerencentra hebben we moeten sluiten voor de komende weken.

Deze maatregelen doen pijn omdat we juist ontmoeting en sociaal contact willen organiseren. Nu de overheid ons oproept om contactmomenten en reisbewegingen te minimaliseren is er geen andere keuze en dragen we graag bij aan het voorkomen van opschalen naar een volledige lockdown.

Zoals vermeld blijven wij aan het werk! Dit doen we zoveel mogelijk telefonisch of digitaal. Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 9.00 en 12.00 uur of via info@welzijnwesterwolde.nl. Neem vooral contact met ons op als u zich alleen voelt, geen boodschappen kunt doen, het even niet meer ziet zitten, spanningen hoog oplopen of wanneer u zich zorgen maakt. Wij denken graag met u mee.