Nieuw: Project Beeldbellen – Ben ik in beeld?!

Nieuw: Project Beeldbellen – Ben ik in beeld?!

Ben ik in beeld?!

Door alle perikelen rondom het coronavirus, is bezoek van familie of een sociaal werker al meer dan een jaar niet of nauwelijks mogelijk.
Om toch met elkaar in contact te blijven start Welzijn Westerwolde, vanaf 1 mei met het project: “Ben ik in Beeld?!“ Dit project maakt het mogelijk om via
de beeldbelapp Mobiléa op een gemakkelijke manier via een tablet, smartphone, laptop of computer te beeldbellen met een van de sociaal werkers van Welzijn Westerwolde.
Daarnaast kunt u ook beeldbellen met uw naaste(n) of mantelzorger(s). Nu denkt u wellicht: ‘beeldbellen?! Dat is toch niks voor mij?!’. Niets is minder waar, lees daarom vooral door!
Mobiléa is namelijk een gebruiksvriendelijke app die ontwikkeld is voor mensen die niet tot nauwelijks digitaal vaardig zijn. Middels deze app wordt het daarom toch mogelijk gemaakt om met weinig digitale kennis, in contact te blijven met een sociaal werker en uw naasten.

Even in het kort: Bent u niet digitaal vaardig of heeft u thuis een smartphone/tablet/computer die u minimaal gebruikt en zou u graag met een sociaal werker van Welzijn Westerwolde, of met uw eigen familie in contact willen komen via beeldbellen? Dan is dit project mogelijk iets voor u! Ook zonder digitaal apparaat, kunnen een beperkt aantal inwoners deelnemen aan dit project. Bent u na het lezen van dit bericht geïnteresseerd of wilt u meer weten over het project? Dan kunt u contact opnemen met Welzijn Westerwolde door te bellen naar 0599-582460 of een mail te sturen naar info@welzijnwesterwolde.nl.