Mantelzorgcompliment 2022

Mantelzorgcompliment 2022

Gemeente Westerwolde wil de mantelzorgers in onze gemeente bedanken voor hun inzet! ๐Ÿ’› Daarom wordt het mantelzorgcomplimenten weer uitgedeeld. Het mantelzorgcompliment bestaat uit vier cadeaubonnen van โ‚ฌ25,-.

๐—ช๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—บ๐—ฎ๐—ด ๐—ถ๐—ธ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—น๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป?
Als je voor een periode van minstens drie maanden, meer dan acht uur per week zorgt voor een ander, zoals een familielid of een vriend.

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐—ธ๐—ผ๐—บ ๐—ถ๐—ธ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—น๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜?
Je kan het mantelzorgcompliment aanvragen viaย https://www.westerwolde.nl/mantelzorgcompliment-aanvragen
Hier staan ook alle voorwaarden. Lees deze goed door. Je hebt tot en met 31 augustus 2022 om het mantelzorgcompliment aan te vragen.

๐—ฆ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ช๐—ฒ๐—น๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ช๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ผ๐—น๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป
Heb je een vraag of hulp nodig bij je aanvraag? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Westerwolde. Dat kan door te bellen met (0599) 58 24 60 of door een mail te sturen naar mantelzorg@welzijnwesterwolde.nl.

Let op! Wanneer u geregistreerd staat als mantelzorger bij Welzijn Westerwolde, betekent dat niet dat u daarmee ook automatisch in aanmerking komt voor
het mantelzorgcompliment. U moet dit zelf aanvragen!