Digitale workshop voor mantelzorgers “Hoe houd ik energie?”

Digitale workshop voor mantelzorgers “Hoe houd ik energie?”

We leven in de langste dagen van het jaar. De zomer is begonnen! Voor veel mensen een fijne tijd waarin we ’s avonds langer buiten kunnen zijn, op vakantie kunnen gaan, lekker kunnen wandelen of fietsen….. Voor sommige mensen is de zomer een tijd die lang duurt omdat veel activiteiten vaak een zomerstop hebben. En als je familie of buren wel op vakantie gaan en jij zelf niet kunt of wilt kan dit zorgen voor het gemis van sociale contacten. En omdat we vanaf maart al veel op onszelf aangewezen zijn, is het extra belangrijk om de komende maanden zo goed mogelijk door te komen. Om energie te krijgen en te houden. Voor jezelf én om te zorgen voor je naaste. Daarom organiseren we een digitale workshop voor mantelzorgers “Hoe houd ik energie”.

We realiseren ons dat niet iedereen hiervan gebruik kan maken, maar op een andere manier is nog niet mogelijk. Als u zelf niet de beschikking heeft over een smartphone, tablet of computer met wifi, dan kunt u misschien vragen of u bij buren of familie de workshop kunt volgen.
Wij hebben deze workshop gepland op donderdag 9 juli van 14.00-16.00 uur. Marja Paas, leefstijltrainer, zal deze workshop online houden. U kunt haar presentatie volgen en er is aan het eind ook ruimte voor het stellen van vragen door te chatten. Hiervoor is het wel van belang dat u wifi heeft en een app kunt downloaden. U kunt uzelf aanmelden voor deze inspirerende online workshop via m.kiewiet@welzijnwesterwolde.nl. U ontvangt dan een mail met informatie over hoe u de workshop online kunt volgen. Meld u aan voor goede energie!